Zhruba v polovině dubna absolvovala naše sekce v pořadí již třetí víkendový teambuilding. Tentokrát jsme se ubytovali v útulné chatě v Josefově dole. Akce začala de facto již v Ústí nad Labem zahájením hromadného přesunu členů naší sekce na dané místo, kde již čekal OC tým a pilně dolaďoval poslední detaily přichystaného programu.

Po příjezdu jsme si začali užívat pohodlí plně vybavené chaty a vzhledem ke chladnému počasí i vyhřátých krbových kamen. Posílili jsme se výbornou večeří a po chvíli odpočinku jsme se pustili do prvního bodu naplánovaného programu. Celý víkend byl inspirován známým televizním seriálem - Ztraceni. A jak jinak začít dobrodružství na (zdánlivě) opuštěném ostrově, než skrze ověření našich vědomostí? Po zábavném kvízu, a také započetí lítého boje mezi zformovaným modrým a červeným týmem, který pokračoval celý nadcházející víkend, jsme strávili zbytek večera volnou zábavou zpestřenou deskovými hrami či živou hudbou, kterou zajistili dva naši talentovaní členové.

V sobotu se pak akce rozjela na plné obrátky. Po vydatné snídani jsme využili ranní produktivity a v rámci přátelského zápolení v několika týmech vymýšleli aktivity pro naše zahraniční studenty, které by bylo možné v budoucnu realizovat.Posléze nás zasáhla krutá realita a my jsme si opět uvědomili, že se nejedná jen o ledajakou dovolenou, nýbrž o hru o přežití! Pravidlo bylo jasné: Sníte pouze to, co si ulovíte. Veškeré suroviny pro blížící se oběd, záhadně poschovávané vně i v okolí našeho obydlí, jsme tudíž byli nuceni vyhledat a kombinovat ve snaze o co nejchutnější pokrm!Tím však naše dobrodružství zdaleka nekončilo. Dále jsme si společně užili odpoledne v nedalekém bazénu, jehož součástí bylo i veškeré další příslušenství, čítající tobogány, saunu nebo vířivku. Ani zde nás neminuly náročné úkoly, které nás donutili prokázat naše plavecké umění. Poté, opět v teple domova, když si již všichni byli jisti svým bezpečím, však přišla další rána. Byli jsme zahnáni do lesů! Rivalita dvou týmů nás dohnala k plnění dalších úkolů za úplňku v temném lese. Až toto velké finále mělo rozhodnout o vítězi víkendového klání, ovšem na výsledky jsme byli nuceni vyčkat až do druhého dne...

Poslední den našeho Teambuildingu nebyl pouze ve znamení úklidu. Po opuštění chaty, kterou si během víkendu všichni zamilovali, jsme se cestou na společný oběd v Liberci zastavili u bobové dráhy.

Vzhledem k tomu, že naši členové veškeré přichystané aktivity přežili ve zdraví, mohu s klidem prohlásit, že nás poslední Teambuilding ESN Usti úspěšně připravil i na veškeré nástrahy, přichystané našimi erasmáky. Veškerý dík za tento úspěch patří našemu OC Teamu v podání Gabriely Kutišové, Lenky Kováčové a Lucky Lhotákové.

P. S.: Velká gratulace týmu Modrých k bodovému vítězství víkendového klání!

Zaujal tě článek? Chtěl/a by si s námi také strávit skvělý víkend plný přátelských lidí a úžasného programu? Koukni do rubriky http://www.esn-usti.cz/pridej-se-k-nam, nebo napiš na info@esn-usti.cz